Spar penge på julegaverne 2016

Inden længe er det jul. Der begynder at blive pyntet op, og julestemningen breder sig. Det er en hyggelig højtid, men som de fleste nok også har oplevet, bringer den ofte mere end blot julestemning – nemlig en ekstra byrde på budgettet.

Er du en af dem, som ofte føler sig overrasket over, hvor mange penge du bruger på julegaver? Så kan du her få nogle tips, du kan anvende når du skal forkæle dem, du holder af – og samtidig spare penge.

Black Friday

D. 27. november, den sidste fredag i november, er der ’Black Friday’ – kort fortalt en dag, hvor rigtig mange webshops og detailhandler holder udsalg, og sælger varer til chokerende lave priser.
Black Friday er noget forholdsvis nyt i Danmark, så det er ikke alle, som endnu har hørt om det og benytter sig af det. Skriver du ’Black Friday’ i dit søgefelt på Google, er du garanteret at kunne finde en masse tilbud. Mange forretninger betragter nemlig dagen som begyndelsen på den rigtige julehandel, og de har derfor skruet prisen helt i bund.

Vær i god tid!
Du tænker måske, at det bliver svært at få julegaverne byttet eller sendt retur, hvis du køber dem allerede i november, hvor der endnu er lang tid til juleaften. Denne ulempe bliver dog imødekommet af rigtig mange butikker, som forlænger returretten, så det også kan lade sig gøre at sende gaven tilbage efter jul.
Så hvis du er i god tid, og allerede nu har gode gaveidéer, kan du helt sikkert gøre nogle fantastiske køb og spare ved at handle når der er tilbud.

Prissammenligning
Når du handler på internettet kan det være svært at finde ud af, hvor du kan få dine gaveidéer billigst muligt – især i juletiden, hvor mange butikker har tilbud. Her kan det være en kæmpe fordel at benytte sig af hjemmesider som Pricerunner.dk og Kelkoo.dk.
Hvis du f.eks. skal bruge GoPro udstyr til et af de populære GoPro-kameraer, skal du ikke gøre andet end at indtaste det ønskede produkt på en af disse hjemmesider, og så vil deres indbyggede søgefunktion selv finde frem til den mest fordelagtige pris for dig.

En anden ting, som kan spare dig mange penge, når du handler på internettet, er at kigge på fragtomkostninger. Nogle virksomheder har bevidst lavere priser for at fremstå billigere i f.eks. pricerunner, men tager overpris for fragten. Derfor bør du altid sammenligne total prisen inden køb.

 

Denne artikel er skrevet af Christian Sodemann  - Selvstændig