Hvordan finder man et godt fritidsjob?

I dette indlæg vil jeg, indehaver af Jobtilunge.dk, forklare, hvordan man finder sig et godt fritidsjob.

Jeg har i det seneste lange stykke tid arbejdet meget intenst sammen med virksomheder, der gerne vil ansætte ungarbejdere under 18 år. Det har gjort, at jeg har udviklet en forståelse for, hvordan virksomhederne ansætter folk, hvilket giver mig muligheden for at fortælle jer nogle af hemmelighederne, som kan bidrage til, at I får et super godt fritidsjob.

Find noget sjovt
Det er rigtig vigtigt, at du finder et job, som du synes lyder sjovt. Hvis du blot vælger et job, som du ikke synes om, så kommer du til at kede dig i længden, og det bliver derfor mindre rart at arbejde. Derfor skal du tænke dig om, før du vælger et fritidsjob eller sender en ansøgning afsted – find et job, du kan relatere til og finde sjovt. Hvis du har det sjovt, når du går på arbejde, så flyver tiden afsted og du har det sjovt, samtidig med at du tjener penge.

 

Sådan finder du jobbet
Det er meget normalt for en virksomhed, der søger ungarbejder, at komme til Jobtilunge.dk, for at få deres annonce op på www.jobtilunge.dk. Derfor kan du holde dig opdateret på www.jobtilunge.dk, så du kan finde dit næste fritidsjob. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så du kan få en mail, der fortæller dig om nye jobannoncer i nærheden af dig. Desuden kan du også følge Job til unge på f.eks. Facebook (link: www.facebook.com/jobtilunge ) og Instagram (link:https://www.instagram.com/jobtilunge/ ) , som giver dig nem og hurtig adgang til de nyeste jobannoncer.

 

Tips til at skrive din ansøgning
En god ansøgning er rigtig, rigtig vigtig, hvis du vil sikre, at du får jobbet. Mange arbejdsgivere har det med at sortere ansøgninger fra, som indeholder stave- eller kommafejl; sørg derfor for, at din ansøgning er rettet igennem. Få evt. din bror, søster, mor eller far til at rette den igennem og fortælle dig, hvad de synes. Ydermere er det rigtig vigtigt, at du lægger vægt på dine stærke sider i en ansøgning og har fokus på, hvordan dine evner og kompetencer gør, at du kan varetage netop dette job. Hvis du vil finde en komplet guide til, hvordan man skriver en god ansøgning, når du skal ud og søge et fritidsjob, så klik ind på https://jobtilunge.dk/hjaelp-til-ansoegningen/.

Skrevet af Kasper Friis fra Jobtilunge.dk